Sportymaps: je gelopen route als marathon herinnering

Een medaille is natuurlijk een leuk aandenken aan je marathon, maar verdwijnt meestal toch ergens in een kast. Op finishfoto’s sta je meestal ook niet op je best afgebeeld, dus bedacht Guus van Zeeland, eigenaar van SportyMaps.com een leuke alternatieve marathon herinnering.

Guus, zelf ook hardloper, maakt mooie prints voor aan de muur, die je kunt personaliseren met je naam en gelopen eindtijd.

marathon herinnering sportymaps

Diverse SportyMaps

Naast prints van bekende marathons als Amsterdam, New York, Rotterdam en Berlijn zijn er ook muurprints van halve marathons als bijvoorbeeld Egmond aan Zee. Van minder bekende Nederlandse wedstrijden als de Bruggenloop in Rotterdam is soms ook een uitvoering beschikbaar. Ook de Zevenheuvelenloop, Dam tot Damloop en CPC Loop Den Haag zijn verkrijgbaar.

sportymaps marathon aandenkenDe handgemaakte prints zijn van A3 of A2 formaat, en zijn gedrukt op 200 grams papier. Je kunt voor je marathon aandenken kiezen uit zeven verschillende kleuren. Een eventueel frame dien je zelf te verzorgen.

Op de standaardversie staat naast de kaart de datum en afstand vermeld. Voor het toevoegen van je eigen naam en eindtijd betaal je een meerprijs. Sportymaps doet verzendingen over de gehele wereld.

Marathon herinnering bestellen

Je kunt je aandenken bestellen via de website sportymaps.com. Zit jouw gelopen race niet in het assortiment? Dan kun je altijd contact met Guus opnemen, en wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Een suggestie voor een hardloopwedstrijd die nu nog niet tot het aanbod behoort? Ook die zijn welkom.

rotterdam parcours marathon herinneringbarcelona marathon route

SportyMaps.com op Facebook | Instagram | Twitter

Alternatieven voor SportyMaps

Marathons lopen is populair, en er zijn meerdere bedrijven in de ‘marathon herinnering’ niche gedoken. Zo ook Print my Run, dat ook marathon prints aanbiedt. Ook hier heb ik een artikeltje over geschreven. Hun website is PrintmyRun.com.

Bestel jij wel eens een marathon print of andere marathon-herinnering na je epische runs?


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie