Print my Run: een stijlvolle marathon print als herinnering aan je run

Je medaille is natuurlijk een aardig aandenken aan je hele of halve marathon, maar verdwijnt na verloop van tijd meestal toch ergens in een oude schoenendoos. En op de vaak schreeuwend dure finishfoto’s sta je meestal ook niet op je flatteust afgebeeld.

Een leuk alternatief ter herinnering aan je run is een marathon print. En laat het bedrijf Print my Run nou precies dat doen: prints maken van jouw favoriete run.

print my run website

Marathon Print aanbod

De Berlijn Marathon print in Red

Je kunt prints bestellen van onder andere de Berlijn, Londen, Jungfrau en Barcelona marathon. De marathon prints zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar: classic blue, classic brown, sepia, red, clean light, en clean dark. Dit verschilt een beetje per print. Neem contact met hen op als je gewenst print niet in jouw favoriete uitvoering beschikbaar is.

Van Nederlandse hardloopwedstrijden is het assortiment uitgebreider, met de Zevenheuvelenloop, Stevensloop, Dam-tot-Damloop, Monfterland Run en Berenloop.

Er is ook een productcategorie ‘fietsklassiekers’, maar hier staat voorlopig alleen de Amstel Gold Race vermeld. Dit terwijl de eigenaar van Print my Run de webshop is begonnen naar aanmelding van zijn fietstocht ‘de Homeride’, een 500 kilometer lange fietstocht binnen 24 uur voor het goede doel.

De kosten van de marathon prints variëren zo tussen de 15 en 75 euro. De prijs is afhankelijk van onder meer het formaat, wel of f niet inlijsten en het eventueel personaliseren van je print. Je kunt je naam en je finishtijd er namelijk bij laten zetten.

De formaten lopen uiteen van A2 tot A4.

marathon print voorbeelden
Enkele voorbeelden van de marathon prints van Print my Run

Kortingscode Print my Run

Speciaal voor lezers van deze website heeft Print my Run een kortingscode beschikbaar gesteld. Vul bij het afrekenen de kortingscode Marathonreizen in en je krijgt 10% korting op de bestelling.

Bezoek de website printmyrun.com.

Op hun Instagram vind je nog meer voorbeelden van marathon prints.

Wil jij ook een unieke print van jouw geleverde prestatie? Ga dan snel naar de shop, kies je run, geef je naam en eindtijd door en de print komt naar je toe! Ook leuk om iemand cadeau te doen.

Heb jij al ervaring met dit bedrijf en er al eens een marathon-herinnering besteld? Laat ons dan vooral weten wat je er van vond. Je kunt hier onder een reactie achterlaten.

Mijn persoonlijke favoriete print is onderstaande. De Rotterdam Marathon was de eerste marathon die ik ooit liep.

rotterdam marathon print

Ik heb inmiddels 8 marathons gelopen en evenzoveel marathon prints in huis hangen, maar dan van een andere maker: Sportymaps. Als ik had geweten van Print my Run had ik er daar ook zeker een paar besteld, want een aantal is echt heel gaaf.

Mis je een Marathon Print?

Het aanbod van Print my Run is ruim, maar toch is het lang niet voor alle marathons mogelijk een print te bestellen. Zijn er bepaalde prints die jij mist? Laat weten van welke run jij graag een herinnering aan de muur zou willen hebben! Welke ‘stijl’ vind jij het mooist?


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie