Run2Forty2 Reizen

Run2Forty2 is één van de organisaties die marathonreizen organiseert naar alle 6 de World Marathon Majors met gegarandeerd startnummer. Een deel van deze marathons wordt georganiseerd in samenwerking met ATPI Sports Events (partner NOCNSF). Bezoek de website Run2Forty2.nl.

Run2Forty2 Logo

Ook is Run2Forty2 officiële partner van een aantal andere, bijzondere marathons en organiseren zij prachtige reizen naar de marathons van: Boston, Berlijn, Chicago, Londen, New York, Valencia, Sydney en Tokyo.

Ook de Two Oceans Marathon (56KM en 21KM) in Kaapstad zit in het Run2Forty2 programma en dat doen zij samen met Stichting Run4Schools. Uiteraard ook met gegarandeerd startnummer.

Run2Forty2 Reizen: SuperHalfs

Naast het organiseren van marathonreizen is Run2Forty2 ook expert op het gebied van halve marathonreizen. Zo organiseert Run2Forty2 een reisarrangement en gegarandeerde deelname, aan de SuperHalfs: 5 halve marathons in interessante steden in Europa.

De Superhalfs is een een halve-marathon serie in 5 aantrekkelijke Europese steden: Valencia, Kopenhagen, Cardiff, Lissabon en Praag. Loop ze allemaal binnen 3 jaar en kom in de SuperHalfs Hall of Fame.

Het hele jaar door worden er op diverse data en locaties informatiebijeenkomsten georganiseerd. Hierbij worden de marathonreizen gepresenteerd en krijg je uitleg over hoe je optimaal voor te bereiden. Bezoek Run2Forty2.nl

run2forty2 website

Run2Forty2 Trainingen

Run2Forty2 is DE expert op het gebied van marathontrainingen. Voor de snelle loper (sub 02.30) tot de recreatieve loper biedt de reisorganisatie een speciaal trainingstraject met een persoonlijk wekelijks schema en georganiseerde gezamenlijke trainingen eens per 2 weken.

Run2Forty2 oprichter, vervend marathonloper en ervaren trainer, Sam Blom, heeft al heel veel hardlopers begeleidt naar een eerste marathon, een persoonlijk record of een Boston kwalificatie! 

Bedrijfsinformatie

Run2Forty2
Jacobijnestraat 54-56
2011 TH Haarlem
06-42253517
www.run2forty2.nl
info@run2forty2travel.nl

Marathon Reizen

  • Sydney
  • Berlijn
  • Londen, Chicago
  • Tokyo, Boston
  • Valencia, Stockholm
  • Two Oceans Marathon Zuid-Afrika

Wat valt er verder nog over Run2Forty2.nl te vertellen

Sam Blom, oprichter van deze reisorganisatie, heeft er al tientallen marathons in zijn leven op zitten, Sam Blom, oprichter van deze reisorganisatie, heeft inmiddels al zo’n 80 marathons in zijn leven gelopen.

Omdat hij weet hoe fijn een goede voorbereiding is en hoe belangrijk het is dat rondom een marathon alles tot in de puntjes geregeld is op tot een optimaal resultaat te komen, heeft hij samen met zijn vrouw Kazia in 2006 hun eigen reis en trainingsorganisatie opgezet. Hun slogan: “Het enige dat u nog hoeft te doen is lopen”. Run2Forty2 is inmiddels in Nederland uitgegroeid tot een begrip in de marathonreis en trainingswereld. 

Professionele training, perfect georganiseerde en begeleide reis, de beste hotels op de ideale locatie… Zo maken wij van uw droom een onvergetelijke ervaring! – Run2Forty2

Wat hier anders is dan bij andere reisorganisaties is de ervaring van het marathonlopen, en de persoonlijke aanpak. Sam en Kazia gaan namelijk altijd zelf mee op de reizen. Dat tekent het persoonlijke van Run2Forty2. Daarnaast zorgt de marathonervaring van Sam en de reisorganisatie-ervaring van Kazia voor een unieke combinatie. Bovendien is het verschil met andere reisorganisaties, dat je in de aanloop van je marathon ook voorbereid kan worden op je marathon. 

Je traint dus samen met de deelnemers die ook meedoen aan bv de marathon van New York of Boston. Dat maakt reizen en trainen met Run2Forty uniek.

Voor zeer populaire marathons als Boston en London hanteert Run2Forty2 een loyaliteits-verdeling voor de startnummers. Vaste klanten van Run2Forty2 worden beloond voor hun vertrouwen: deelnemers die minimaal 4 reizen met hen hebben gemaakt, kunnen zich aanmelden voor Londen, of een wildcard voor Boston en dan kijken ze naar de eerst beschikbare editie. Het aantal startbewijzen voor London en de wildcards voor Boston is voor Nederlandse reisorganisaties is zeer beperkt.

Run2Forty2 is naast hun website ook actief op Twitter en op Facebook. Als je op de hoogte wil blijven van hun reizen kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief op de website. Je kunt informatie aanvragen voor een van de specifieke Big Six marathons via dit formulier.

Ervaringen met Run2Forty2

Als jij mee bent geweest met een van de reizen van Run2Forty2 zijn we erg benieuwd naar je ervaringen. Wat was er goed geregeld en wat kon er beter? Aan welke wedstrijd heb je deelgenomen? Hoe was het hotel en de groepssamenstelling? Zou je deze reisorganisatie aanraden aan andere hardlopers? We lezen je ervaring graag terug! Ook een uitgebreid reisverslag is welkom; neem dan even contact met marathonreizen.net op.


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie