Run2forty2

Run2forty2 is een van de reisorganisatie in Nederland die marathonreizen naar alle 6 majors aanbiedt. Dit gebeurt in samenwerking met ATPI reizen. Daarnaast kun je met hen naar de Superhalfs: 5 mooie klassieke halve marathons in interessante steden.

Het hele jaar door worden er op diverse data en locaties informatiebijeenkomsten georganiseerd. Hierbij worden de marathonreizen gepresenteerd en krijg je uitleg over hoe je optimaal voor te bereiden. Bezoek Run2Forty2.nl

run2forty2 website

Bedrijfsinformatie

Run2forty2
Jacobijnestraat 54-56
2011 TH Haarlem
06-42253517
www.run2forty2.nl
info@run2forty2travel.nl

Marathon Reizen

  • Jungfrau Marathon (nieuw bij Run2forty2)
  • Berlijn, Ibiza
  • Londen, Chicago
  • Tokyo, Boston
  • Valencia, Stockholm
  • Two Oceans Marathon Zuid-Afrika

Sinds kort biedt Run2forty2 ook reizen aan naar de The Superhalfs, een halve-marathon serie in 5 aantrekkelijke Europese steden: Valencia, Kopenhagen, Cardiff, Lissabon en Praag. Loop ze allemaal binnen 3 jaar en kom in de SuperHalfs Hall of Fame.

Wat valt er verder nog over run2forty2.nl te vertellen

Sam Blom, oprichter van deze reisorganisatie, heeft er al tientallen marathons in zijn leven op zitten, waaronder meer dan 10 keer die van New York. Omdat hij weet hoe prettig een gedegen voorbereiding en organisatie zijn bij een marathon in het buitenland heeft hij samen met zijn vrouw zijn eigen reisbureau opgericht. Hun slogan: “Het enige dat u nog hoeft te doen is lopen”. Hun reizen gaan naar de Big Six Marathons, maar ook naar Valencia, Stockholm en de 2 Oceans Marathon.

Professionele training, perfect georganiseerde en begeleide reis, de beste hotels op de ideale locatie… Zo maken wij van uw droom een onvergetelijke ervaring! – run2forty2

Wat hier anders is dan bij andere reisorganisaties is dat je in de aanloop van je hardloopwedstrijd ook aan een van de trainingstrajecten kunt deelnemen. Trainen kan in Deventer, Amersfoort en Haarlem.

Voor zeer populaire marathons als Boston en London hanteert Run2forty2 een loyaliteits-verdeling voor de startnummers. Vaste klanten van Run2forty2 worden beloond voor hun vertrouwen: deelnemers die minimaal 3 reizen met hen hebben gemaakt, kunnen zich aanmelden voor Londen, en dan kijken ze naar de eerst beschikbare editie. Het aantal startbewijzen voor de London marathon voor Nederlandse reisorganisaties is echter zeer beperkt.

Run2forty2 is ook actief op Twitter en op Facebook. Als je op de hoogte wil blijven van hun reizen kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief op de website. Je kunt informatie aanvragen voor een van de specifieke Big Six marathons via dit formulier.

Ervaringen met Run2forty2

Als jij mee bent geweest met een van de reizen van Run2forty2 zijn we erg benieuwd naar je ervaringen. Wat was er goed geregeld en wat kon er beter? Aan welke wedstrijd heb je deelgenomen? Hoe was het hotel en de groepssamenstelling? Zou je deze reisorganisatie aanraden aan andere hardlopers? We lezen je ervaring graag terug! Ook een uitgebreid reisverslag is welkom; neem dan even contact met marathonreizen.net op.


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
loopreizen logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie