Run for KiKa Marathon

Wil je hardlopen voor het goede doel én de geweldige ervaring beleven om aan een van de 6 World Marathon Majors deel te nemen? Haal sponsorgeld op en ren met Run for KiKa Marathon de meest populaire marathons ter wereld!

Marathons waar je met Run for KiKa Marathon aan kunt deelnemen zijn onder andere die van Tokyo, Valencia, Chicago, London en Berlijn, die op menig hardlopers bucketlist zal staan. Het volledige overzicht vind je iets verderop op deze pagina.

Loop jij straks voor KiKa de Marathon van Boston, Tokyo, Berlijn, Chicago of één van de andere fantastische Marathons? Vraag de gratis informatiebrochure aan.

run for kick marathon website

De Marathon rennen voor KiKa, hoe werkt het?

De basis is simpel: jij haalt voldoende sponsorgeld op en KiKa verzorgt je reis (vlucht, hotel en startbewijs). Het gaat om flinke bedragen, maar KiKa geeft je tips hoe je je fondsenwerving zo soepeltjes mogelijk laat verlopen. Hopelijk vind je op den duur in de comments hieronder ook nog adviezen om sponsorgeld bij elkaar te krijgen. Wil je meer weten? Meld ja dan aan voor een webinar via runforkikamarathon.nl/informatiebijeenkomsten.

Run for KiKa Veluwe Texel banner

Run for KiKa Marathon zorgt ook voor een eigen online sponsorpagina waar je potentiële sponsors naar kunt verwijzen. En je plaatst natuurlijk een link op je Facebook, Instagram bio en andere social media. Misschien heb je zelfs een eigen website.

Verder zorg je ervoor dat je op marathondag voldoende getraind bent om 42 kilometer af te leggen! Als je niet bekend bent met het trainen voor marathons kun je via FysioStofberg een trainingsschema op maat laten maken.

 Tijdens de marathon ren je in het opvallende Run for KiKa Marathon wedstrijdshirt. Ook krijg je een polo en jas, in jouw maat natuurlijk.

run for kika marathon

Aan welke marathons kan ik meedoen?

In onderstaande tabel* vind je een overzicht van de Run for KiKa Marathon-reizen die de komende tijd op het programma staan. Het genoemde bedrag is het minimaal op te halen bedrag aan sponsorgeld.

2021
Petra Dessert04-09€ 6.250bekijk op runforkikamarathon.nl
Jungfrau Joch11-09€ 4.500bekijk op runforkikamarathon.nl
Berlijn26-09€ 3.500bekijk op runforkikamarathon.nl
London03-10€ 5.500bekijk op runforkikamarathon.nl
Chicago10-10€ 5.950bekijk op runforkikamarathon.nl
Tokyo17-10€ 6.950bekijk op runforkikamarathon.nl
Texel20-11€ 950bekijk op runforkikamarathon.nl
Valencia05-12€ 3.500bekijk op runforkikamarathon.nl

*Ik probeer dit marathon-overzicht, net als de internationale marathonkalender, up-to-date te houden. Dit lukt niet altijd helaas. Aan deze tabel kunnen geen rechten worden ontleend. Je kunt me altijd mailen voor een wijziging, tip of update.

Nieuw dit jaar is o.a. de Petra Desert Marathon, een woestijnloop in een historische setting. Daarnaast staat ook de Jungfrau Marathon dit jaar op het programma, een van de bekendste bergmarathons ter wereld. Een echte uitdaging voor de getrainde loper!

Wel is dit een van de mooiste marathons die er zijn. Een PR zal er niet in zitten voor je, maar het is sowieso lastig inhalen op dit parcours. Met de Petra Desert en Jungfrau heeft KiKa nu ook opties voor lopers die minder van de klassieke stadsmarathons houden.

Dit mooie filmpje vond ik op het Youtube-kanaal van de organisatie. Het is een compilatie van het jaar 2017, maar geeft desondanks een goed beeld waar lopen voor Stichting Kinderen Kankervrij voor staat.

Contact met Run for KiKa Marathon

Run for KiKa Marathon
Postbus 11220
1001 GE Amsterdam
website: runforkikamarathon.nl
gratis informatie-brochure aanvragen: via de website
e-mail adres: marathon@runforkika.nl
telefoonnummer: 088 – 3665 430

KiKa Runs in Nederland

Hoef je niet zo nodig in het buitenland te rennen, of is een marathon simpelweg te veel van het goede voor je? Ook in eigen land kun je bij diverse evenementen hardlopen voor KiKa. Neem eens een kijkje op runfokika.nl.

Andere sportieve initiatieven van KiKa

Naast hardlopen zijn er nog andere sportieve manieren om geld in te zamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij. Wat dacht je van fietsen in Italië? Tijdens Giro di KiKa leg je gedurende 6 etappes 900 kilometers af, met daarin 14.000 hoogtemeters. Dit zijn etappes bekend van de ‘Strade Bianche’. Ook bij dit evenement dien je een minimaal bedrag aan sponsorgeld op te halen. Meer info over fietsen voor KiKa op girodikika.nl

Ook kun je de Alternatieve elfstedentocht schaatsen (schaatsvoorkika.nl). Voor de echte bikkels wacht de Iron Man 70.3 in Luxemburg, Nice of West-Friesland. Meer info daarover op kikaextreme.nl. Ga jij voor een 1⁄8 triatlon? Doe dan mee met KiKathlon in Stein of Westzaan, een waar sportfeest!

Ervaringen met Run for KiKa Marathon

Heb jij al eens namens KiKa deelgenomen aan een van de grote marathons? Dan ben ik heel benieuwd naar jouw ervaringen! Welke marathon heb je gelopen? Wat was je algemene indruk van de reis? En welke KiKa Run heb je nog op je verlanglijstje?

Je kunt jouw ervaring als comment achterlaten, of als je wilt zelfs een compleet reisverhaal inzenden. Uiteraard zijn goede tips om sponsorgeld binnen te halen ook van harte welkom.


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
loopreizen logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie