Rijnmond Marathonreizen

Denk je aan de Marathon van New York, dan denk je aan Rijnmond Marathonreizen. Al in 1989 organiseerden zij een reis naar de 42 km in The Big Apple. Naast de jaarlijkse trip naar New York organiseren ze ook 1 reis naar een andere, bijzondere marathon. Zo is men al in o.a. Singapore, Honolulu, Kaapstad, Borneo en Orlando geweest.

In 2020 stond bijvoorbeeld de marathon van Tel Aviv op het programma, gecombineerd met een reis door Israël en Jordanië.

Rijnmond Marathonreizen website

Voor de trip naar New York kun je kiezen uit een 7/8/9 daagse reis, altijd inclusief hotel. Deze reisorganisatie biedt geen arrangementen naar New York aan zónder hotel, zoals Marathons International wel doet. Je vliegt vanaf Brussel, Dusseldorf of Schiphol.

De prijs van je reis hangt af van je vlucht, het aantal overnachtingen en je keuze wat betreft hotel. Ontbijt is voor zover wij begrepen inbegrepen. Op de dag van de marathon word je met eigen bussen naar de start vervoerd. Bezoek voor de actuele prijzen de website.

Bedrijfsinformatie

Rijnmond Marathonreizen
Boompjes 410, 3011 XZ Rotterdam
Tel: +31 10 217 99 20
www.rijnmond-marathonreizen.nl
info@rijnmondmarathonreizen.nl

Marathon Reizen

  • TCS New York City Marathon
  • Jaarlijks wisselende bestemming. 2020: Marathon van Tel Aviv, gecombineerd met een reis door Israel en Jordanië.
  • Ook voor supporters, natuurlijk

Wat valt er verder nog over Rijnmond Marathonreizen te vertellen

Naast de reis naar New York wordt er elk jaar ook nog een andere marathonbestemming gekozen. Deze reis duur meestal wat langer en heeft ook wat meer het karakter van een vakantie. Welke bestemming er voor volgend jaar op het programma staat is momenteel nog niet bekend.

Deze reisorganisatie is erg actief op social media. Volg hun marathon reizen op Facebook, Twitter en Instagram. Voor foto’s kun je hun Flickr account bekijken.

Sfeerimpressie Rijnmond Marathonreizen New York Marathon 2015

Ervaringen met Rijnmond Marathonreizen

Als jij mee bent geweest met een van de reizen van RijnmondMarathonreizen zijn we erg benieuwd naar je ervaringen. Wat was er goed georganiseerd en wat kon er beter aan de reis?

Vermeld er bij of je aan de New York Marathon, Borneo International, Tel Aviv of andere Marathon hebt deelgenomen. Hoe was het hotel en de groepssamenstelling? Zou je deze reisorganisatie aanraden aan andere hardlopers? We lezen je ervaring graag terug! Ook uitgebreide reisverslagen zijn welkom; neem dan even contact met ons op.


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie