Hardlopen in Zuid-Afrika.nl

Hardlopen in Zuid-Afrika.nl biedt prachtige (ultra)marathonreizen aan in, je raadt het al, Zuid-Afrika. Naast de populaire en bij de meeste marathonlopers wel bekende Two Oceans Marathon in Kaapstad verzorgen ze ook reizen naar minder bekende wedstrijden.

hardlopen in Zuid-Afrika

Bedrijfsinformatie

Hardlopen in Zuid-Afrika
06 – 2348 9295 (Marco)
06 – 2475 5549 (Ed)
www.hardlopeninzuidafrika.nl
info@hardlopeninzuidafrika.nl

Marathon Reizen

  • Two Oceans Marathon
  • Comrades Marathon
  • Soweto Marathon
  • Tevens organisator van de 2 Rivers Marathon in Nederland

Marathonreizen in Zuid-Afrika

De reisorganisatie heeft startbewijzen voor alle afstanden die in Kaapstad gelopen wordt, dus niet alleen voor de 56 kilometer Ultramarathon. Via hen reis je ook af naar de halve marathon en de 2 trail-afstanden. De Two Oceans Marathon vindt plaats in het voorjaar, en de startbewijzen zijn meestal in een mum van tijd uitverkocht, zeker voor de 56k. Met hardlopeninzuidafrika.nl ben je zeker van een startbewijs. Bekijk hun reisprogramma op hardlopeninzuidafrika.nl/twooceansmarathon-reis.

Naast de populaire 2 Oceans Marathon biedt deze organisatie ook hardloopreizen aan naar de minder bekende Comrades Marathon en Soweto Marathon.

De Comrades Marathon is een Ultra-marathon van maar liefst 90 kilometer met start/finish in Pietermaritzburg en start/finish in Durban. Elk jaar wisselt dit om. Een zwaar parcours (hoogtemeters!) maar met voldoende verzorgingsposten onderweg. De Comrades Marathon staat bekend om het sterke deelnemersveld, en wordt al sinds 1921 gelopen. De tijdslimiet is 12 uur. Het programma van de reis van Hardlopen in Zuid-Afrika vind je op hardlopeninzuidafrika.nl/comrades-marathon.

De Soweto Marathon is een hardloopwedstrijd van 42.2 kilometer in Johannesburg. Er is ook een halve marathon-wedstrijd. ‘The People’s Race’ zoals de Soweto Marathon ook wel wordt genoemd is altijd binnen enkele dagen uitverkocht. Het programma van dag-tot-dag vind je op hardlopeninzuidafrika.nl/soweto-marathon

Wat valt er verder nog over Hardlopen in Zuid-Afrika.nl te vertellen

Eigenaren Marco en Ed (zelf hardlopers) organiseren sinds 2015 groepsreizen naar Zuid-Afrika, en kennen de evenementen dus op hun duimpje.

Hardlopen in Zuid-Afrika.nl is ook actief op Instagram, Youtube en op Facebook. Als je op de hoogte wil blijven van hun reizen kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief door hen een mailtje te sturen en je interesse kenbaar te maken.

Bekijk hier onder een video-impressie van de Comrades Marathon:

Two Oceans Marathon reismogelijkheden

Bij Hardlopeninzuidafrika.nl kies je voor kleinschaligheid en jarenlange ervaring. Zij waren de eersten die een reis naar de Two Oceans Marathon aanboden. Inmiddels is de reis ook te boeken via de reisorganisaties TUI Sports en Run2forty2. Voor de Soweto en Comrades Marathon is en blijft Hardlopen in Zuid-Afrika naar verwachting de enige.

Ervaringen met Hardlopen in Zuid-Afrika

Als jij al eens hebt deelgenomen aan één van de reizen van Hardlopeninzuidafrika.nl zijn we natuurlijk erg benieuwd naar je ervaringen. Wat was er goed geregeld en wat kon er beter? Aan welke van de runs heb je deelgenomen? Hoe was het hotel en de groepssamenstelling? Zou je deze reisorganisatie aanraden aan andere hardlopers? We lezen je ervaring graag terug!

Ook een review in de vorm van reisverslag is welkom; neem dan even contact met marathonreizen.net op. Op de website van Hardlopeninzuidafrika.nl zelf kun je ook ervaringen en aanbevelingen van oud-deelnemers lezen. Mocht je je in de toekomst aan één van deze Afrikaanse ultra-marathons gaan wagen: baie geluk!


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie