All4running

All4running is een grote webwinkel voor hardloopartikelen. Ook hebben ze 4 winkels waar je terecht kunt. In de webshop vind je een ruim assortiment aan hardloopschoenen, hardloopkleding, elektronica (sporthorloges, muziek-systemen) en hardloopaccessoires. Bezoek All4running.nl

logo All4running

Vrijwel alle grote hardloopmerken behoren tot het assortiment. Denk aan Brooks, Nike, Mizuno, New Balance, Inov-8, HOKA ONE ONE, Under Armour, Saucony, Polar, Garmin, adidas en Salomon.

Zowel beginnende als ervaren hardlopers en trail-runners vinden er alles wat zij nodig hebben voor hun hardloopavonturen. Als je op werkdagen vóór 23:00 bestelt heb je je bestelling de volgende dag in huis. Orders van 50 euro of meer worden gratis verzonden door deze hardlopwinkel.

Geen groot budget of ben je beginnend hardloper? Decathlon.nl heeft een groot assortiment aan hardloopkleding (o.a. van Kalenji), hardloopschoenen en -accessoires. Bezoek Decathlon.nl/running

website van All4running.nl

Op het blog worden de nieuwste hardloopproducten (met name hardloopschoenen) onder de loep genomen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de verbeteringen en veranderingen ten opzichte van de vorige versie van de betreffende schoenen.

Hardloophorloges en Elektronica

Het kopen van een hardloophorloge is net even wat anders dan een hardloopbroekje kopen. Er zijn zoveel opties met zo veel verschillende mogelijkheden en vooral prijsklassen. Een beetje sporthorloge kost aardig wat geld dus je wilt ook niet de verkeerde kopen.

hardloophorloges banner

Je wilt natuurlijk niet meer functies dan je nodig hebt, maar zeker ook niet te weinig. Wil je met muziek lopen of niet? Wil je dat je hartslag gemeten wordt? Op All4running.nl staat een praktische koopgids voor hardloophorloges die het wellicht wat duidelijker voor je maakt, mocht je twijfelen over welk horloge je wilt aanschaffen. Zelf heb ik de Garmin Forerunner 645 Music en ben hier tevreden mee.

Momenteel heeft All4running.nl sporthorloges van Garmin en Polar. Op het gebied van elektronica hebben ze verder ook activiteitenmeters en hardloop-muzieksystemen, bijvoorbeeld van Aftershokz. Ik luister zelf tijdens het hardlopen muziek via een Aftershokz headset. Het mooie hierbij is is dat je nog gewoon verkeer en ander omgevingsgeluid hoort. Dit omdat de oortjes niet ín, je oren zitten. Dat loopt een stuk veiliger.

Dit biedt All4running:

  • Runner-gear als kleding en accessoires voor zowel vrouwen als mannen
  • Vele bekende grote hardloopmerken
  • Hardloop-elektronica als sporthorloges en oortjes, sportvoeding en hulpmiddelen
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro
  • 365 dagen bedenktijd
  • Deskundig advies via de Online Klantenservice of in de vestigingen
  • Download kosteloze e-books over running en hardlooptrainingen

Zoals eerder vermeld zijn er naast de webshop ook 4 ‘gewone’ All4running winkels waar je terecht kunt voor loopanalyses en advies. Dit zijn de huidige vestigingen:

All4running Flagship Store Alkmaar

Langestraat 83, 1811 JD Alkmaar
Telefoon: 072 – 520 00 99
WhatsApp-contact: 06 – 5197 7775
Website: www.all4running.nl
E-mail: alkmaar@all4running.nl
Openingstijden*: maandag 13-18. dinsdag & woensdag 9:30-18. donderdag 9:30-21. vrijdag 9:30-18. zaterdag 9:30-17. zo 12-17

All4running Shoe Advisor Amsterdam

Amstelveenseweg 130, 1075 XL Amsterdam
Telefoon: 072 – 520 00 99
WhatsApp-contact: 06 – 5197 7775
Website: www.all4running.nl
E-mail: amsterdam@all4running.nl
Openingstijden*: maandag 13-21. dinsdag 10-21. woensdag 10-18. donderdag 10-21. vrijdag 10-18. zaterdag 9-18. zondag 12-17

In Amsterdam heeft All4running een vestiging vlak bij het Vondelpark. Als je hier hardloopschoenen wilt proberen kun je gelijk een mooi rondje park doen. Deze vestiging heeft natuurlijk ook binnen de mogelijkheid je schoenen te proberen.

Dit gebeurt op de 20 meter lange loopbaan die gebruik maakt van de eigen Shoe Advisor-scan-technologie. Met dank aan 1.600 sensoren wordt jouw persoonlijke voetafwikkeling geregistreerd. Gebaseerd op de metingen worden je een aantal schoenen aangeraden. Denk je geschikte schoenen gevonden te hebben dan test je ze vervolgens ook buiten op straat.

Uiteraard kun je schoenen ook online BESTELLEN, maar persoonlijk probeer ik nieuwe schoenen liever zelf in een hardloopwinkel. Ik ben inmiddels wel overtuigd Brooks Glycerin gebruiker, dus als mijn hardloopschoenen ‘op’ zijn bestel ik wel gewoon online ongezien een nieuw stel Glycerins. (Ik begon ooit met de Brooks Glycerin 12 en ben inmiddels bij 19).

runningdirect banner

All4running Den Haag

Adres: Korte Poten 55, 2511 EC Den Haag
Telefoon: 070 – 221 1949
Website: www.all4running.nl
E-mail: denhaag@all4running.nl
Video-analyse aanmeten hardloopschoenen: ja
Openingstijden*: maandag 12-18. dinsdag & woensdag 10-18. donderdag 10-20. vrijdag 10-18. zaterdag 10-17. zondag 12-17

All4running Utrecht

Adres: Lijnmarkt 17, 3511 KE Utrecht
Telefoon: 030 – 227 0050
Website: www.all4running.nl
E-mail: utrecht@all4running.nl
Video-analyse aanmeten hardloopschoenen: ja
Openingstijden*: maandag 12-18, dinsdag & woensdag 9:30-18, donderdag 9:30-20, vrijdag 9:30-18, zaterdag 9:30-17, zondag 12-17

* Controleer altijd de actuele openingstijden van de winkels op hun website zelf. Deze kunnen inmiddels niet meer actueel zijn.

All4running Kortingscode

Ben je op zoek naar een kortingscode voor All4running.nl? Die hebben ze niet standaard. De kortingscodes die je vindt op de bekende kortingscode-sites werken over het algemeen niet.

Als je korting zoekt op hun artikelen en geen haast hebt kun je je het beste inschrijven voor hun nieuwsbrief. En dan maar afwachten of jouw gewenste hardloopartikel(en) in de aanbieding komen. Je kan ze ook volgen op Facebook en Instagram, maar zo te zien delen ze daar ook geen kortingscodes. Wel heeft de webshop een SALE-pagina waar actuele aanbiedingen getoond worden.

Voorheen, maar dat is al weer een paar jaar geleden, kon je met ING Rentepunten een cadeaukaart van 50 euro bestellen voor 25 euro en 2.500 rentepunten. Helaas is deze actie gestopt, navraag leerde dat er te veel gebruik werd gemaakt van deze kortingsactie, ook door dezelfde consumenten.

Ervaringen met All4running.nl

Ben jij (vaste) klant van deze hardloopwinkel? Dan lees ik graag terug wat je goed of juist minder goed vindt aan deze zaak. Als je iets zinnigs te melden hebt hier over kun je een comment met jouw ervaring achterlaten onder aan deze pagina. Alternatieve hardloop-webshops zijn overigens RunningDirect.nl en Run2Day.nl.


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein