De New York City Marathon 2021, nu boekbaar bij TUI Sports

Dat de New York City Marathon de populairste marathon ter wereld is weet iedereen. Ook dit jaar staan weer ruim 50.000 deelnemers aan de start in “the Big Apple”, waaronder traditiegetrouw weer een hoop Nederlanders. Zelf liep ik deze marathon in 2016, en dit was ongetwijfeld mijn mooiste marathon tot nu toe. U kunt nú al boeken bij TUI Marathonreizen.

Wilt u er ook bij zijn in 2021 en met TUI Sports een onvergetelijke marathonreis maken? Vanaf vandaag zijn de marathonreizen inclusief gegarandeerd startnummer in de verkoop! Bent u van plan de New York City Marathon 2018 te gaan lopen, lees dan het aanbod van TUI Sports.

Verschillende opties voor de New York City Marathon 2018

Als officieel partner van de TCS New York City Marathon biedt TUI drie soorten reizen aan vanaf 1669,- per persoon. Kies voor Economy, Comfort of Premium. Uiteraard zijn de retourvlucht, uw hotel en startnummer altijd inbegrepen, maar daarnaast bepaalt u zelf welke extra’s u boekt. Daarbij staan comfort en gemak voorop, zodat u onbezorgd de marathon kunt lopen.

New York City Marathon 2017 finish
Rent u eind 2021 ook over deze finishlijn?

Kijk voor meer informatie op TUI Sports. MEer informatie over de reisaanbieder TUI Sports treft u aan op deze pagina. Een reis-impressie van de New York Marathon 2016 kunt u hier vinden. Mocht u deze editie meerennen: veel succes met de voorbereidingen gewenst!

met tui naar new york


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie