TUI gaat meer marathonreizen aanbieden: Holland Runner wordt TUI Sports

Het bekende loopreizen-merk Holland Runner is niet meer. Sinds december 2016 gaat Holland Runner voortaan door het leven als TUI Sports. Holland Runner was al onderdeel van TUI, maar met de naamsverandering wordt dit nog eens verduidelijkt. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij.

De lancering van het nieuwe label vond plaats op 10 december in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Naast TUI’s General Manager Arjan Kers waren daar Churandy Martina en Team LottoNL-Jumbo wielrenner Robert Geesink aanwezig. Ook lifestyle-blogster Annemerel de Jongh, met wie je volgend jaar de New York City Marathon kunt lopen, en eerder voor TUI over de Chicago Marathon had geblogd, was er bij.

lancering TUI Sports

Hardloopreizen

TUI Sports biedt o.a. hardloopreizen naar vijf van de Big Six Marathons (te weten Berlijn, Londen, Tokyo, Chicago en New York) en een aantal andere mooie (halve) marathons, waaronder Dublin en Parijs.

Met een aanbod palet aan pakketreizen, van economy tot premium reizen, heeft TUI Sports voor elke (marathon)loper en meereizende supporter(s) de ideale hardloopreis, uiteraard altijd inclusief gegarandeerd startnummer. Geen gestress over lotingen meer dus. TUI biedt daarbij hotels op de beste plekken, begeleiding van deelnemers en supporters, transfers en alles wat komt kijken bij een marathonreis.

TUI Wielerreizen

Met de naamsverandering is ook het reisaanbod uitgebreid. Niet alleen zitten er nu ook halve marathons in het assortiment, maar je kunt ook met TUI Sports op actieve wielrenvakanties.

TUI wielerreizenAls partner van Lotto-Jumbo zijn er diverse mooie fietsbestemmingen geselecteerd. Wat te denken van een wielerreis naar Italië, waar de Passo dello Stelvio, Passo del Mortirolo en Passo di Gavia op je wachten.

Ook zijn er reizen naar de Alpe d’Huez in Frankrijk, een tourtocht van Rome naar Florence en een reis met dagtochten vanuit het Baskische Girona beschikbaar. Verder kun je naar de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.

Je kunt deze reizen individueel of als groep ondernemen. Reisbegeleiding is aanwezig, en er wordt overnacht in hotels. Bezoek de website van TUI Sports.

Lees hier verder over het actuele reisaanbod.

Plaats een reactie