Ren voor jezelf en voor ChildsLife in KENYA!


ChildsLife KENYA Impact Marathon

Houd je van rennen in de natuur? Ben je wel in voor een mooie reis? En zou je daarmee ook nog iets goeds willen doen voor een ander?

Dat kan! 

ChildsLife organiseert samen met Impact Marathon een unieke reis naar Kenya om te rennen voor de kwetsbaarste kinderen en vrouwen in Afrika die leven in extreme armoede. 

Datum: 22-26 oktober 2019 

Plaats: Kenya

Afstanden: 10 km , 21 km, 42 km (voor ieder wat wils) 

Kosten: Het reispakket is 695 euro inclusief alle hotelovernachtingen, maaltijden, Safari, Track sessie, Dag bij de Projecten en alle transfers. Het bedrag is exclusief vliegticket. De door iedere renner opgehaalde sponsorgelden van 2000 euro gaan voor 100% naar ChildsLife

Een prachtige RUN in West-Kenya in een fantastische setting in een Thee plantage met stunning views! Een mooie Safari om Wildlife te spotten en van het Afrikaanse landschap te genieten is onderdeel van het programma. Ook zullen de renners een Track sessie beleven waarin Elite Keniaanse renners voor een ongekende energie zorgen en je voorzien van ren tips & tricks!

Alle deelnemers vliegen naar Nairobi om deze mooie trip te beleven. Onderdeel van het custom-made programma is een “Dag bij de ChildsLife-Projecten” in de sloppenwijken van Nairobi. 

ChildsLife KENYA Impact Marathon

ChildsLife

We ontmoeten de lokale organisatie van ChildsLife en de vrouwen en kinderen die door ChildsLife geholpen worden aan schoon en veilig drinkwater door het plaatsen van watertanks bij scholen. Ook worden schoolkinderen geholpen aan een voedzame schoolmaaltijd door het plaatsen van groentekassen. HIV moeders, vaak in de steek gelaten door familie, ontvangen support van Childslife om weer op eigen benen te staan. Bij alle hulp staat zelfredzaamheid centraal. 

Door initiatieven als deze, de ChildsLife KENYA Impact Marathon, kan JIJ ook helpen om kinderen zonder enig uitzicht op een toekomst… er weer een te geven…. En dat alles terwijl je doet wat je het leukst vindt…. Rennen in een prachtige omgeving!

Door het aanbieden van 3x afstanden, namelijk 10 km, 21 km en 42 km, kunnen zowel beginnende renners als zeer ervaren renners mee op deze onvergetelijke reis!

Ga je met mij mee?

Voor meer info mail mij op: d.wentink@childslife.nl. Meer info over deze marathon in Kenia op childslife.nl


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie