De Alpentocht: hardlopen voor een goed doel

logo alpentocht.nl

Ben jij sportief en wil je graag hardlopen voor een goed doel? Doe dan mee met de Alpentocht in Cormet de Roselend en zet 6 t/m 10 september 2023 in je agenda! 

Hardlopen voor CliniClowns

Trek je loopschoenen aan en ga in september 2023 mee naar de top voor CliniClowns. De Alpentocht is net zo uitdagend als een marathon, maar dan wel met een prachtig uitzicht over de Franse Alpen. De route telt maar liefst 18 haarspeldbochten voordat je aankomt op 1979 meter hoogte. 

Komende editie zullen ze weer met ruim 650 deelnemers afreizen naar de Franse berg de Cormet de Roselend. Zij zullen op 9 september voor CliniClowns de pas beklimmen.

Daag jezelf of elkaar uit en doe mee! Uiteraard kun je als deelnemer ook wandelend of fietsend naar de top. Hierbij kun je tussen twee verschillende afstanden kiezen: 17 km of 37 km. Kies de uitdaging die het beste bij jou past. Hoe je ook naar de top gaat, je levert in ieder geval een topprestatie. 

Alles goed geregeld voor een Complete Beleving

Neem je vrienden, familie en/of collega’s mee en beleef samen vijf onvergetelijke dagen in de Franse Alpen. Bij de Alpentocht lever je met elkaar een topprestatie. En zet je je ook nog eens in voor het mooie werk van CliniClowns. Wil je de Cormet de Roselend, met een pittige, gemiddelde stijging van 6,1%, fietsend, wandelend of hardlopend trotseren? De uitdaging bepaal je zelf! Verschijn getraind aan de start en haal minimaal € 350,- op voor CliniClowns. Zij helpen je op onze beurt met de voorbereiding en met het werven van sponsoren.

Deelname kost € 425. hiervoor krijg je:

• Een exclusief Alpentocht loop- of wielertenue
• 4 overnachtingen in een appartement of hotel vanaf woensdag 6 tot zondag 10 september 2023
• Motor- en medische begeleiding tijdens het event
• 3 verzorgde avondmaaltijden in het Alpentochthuis
• Dagelijks vrijblijvend avondprogramma
• Twee trainingsdagen in Nederland

De reiskosten en overige kosten zijn voor eigen rekening. Bezoek de website.

Martijn heeft eerder marathons gelopen en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen kwam hij de Alpentocht tegen. In 2019 liep hij 17km hard voor het goede doel nar de top van de Col du Galibier. In 2021 is hij van plan om de top in Val Thorens te beklimmen.

‘’Wat mij ook aanspreekt over de Alpentocht is de organisatie. Iedereen is ontzettend vriendelijk. Alles is goed geregeld; het eten, de hotels en de feestavonden.’’  – deelnemer Martijn

hardlopers in de bergen
foto credit: CliniClowns

Enthousiast geworden over de Alpentocht? Schrijf je in!

In september 2023 klinkt het startschot voor de Alpentocht in Cormet de Roselend. Lees alles over je deelname en het programma in de informatiebrochure en bekijk bovenstaande promo om alvast in de stemming te komen.

Er is maar een beperkt aantal startbewijzen te vergeven, dus mis het niet en schrijf je snel in op www.alpentocht.nl of mail/ bel voor meer informatie naar 06-57935176/ info@alpentocht.nl  

finishfoto alpentocht van cliniclowns
foto credit: CliniClowns

Hardlopen voor het goede doel

CliniClowns zet zich in voor alle zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen ruim 100 professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg. Dat kan dankzij nauwe samenwerking met de zorg en de talloze supporters die ons met geld, tijd en kennis steunen. Iets waar wij heel dankbaar voor zijn als CliniClowns.

Heb jij al eens hardgelopen voor een goed doel als de CliniClowns of RunForKika? Laat een comment achter met jouw ervaringen. Waar heb je gelopen en hoeveel geld heb je opgehaald?


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie