De Alpentocht: hardlopen voor een goed doel

logo alpentocht.nl

Ben jij sportief en wil je graag hardlopen voor een goed doel? Doe dan mee met de Alpentocht in Val Thorens en zet 1 t/m 5 september 2021 in je agenda! 

Hardlopen voor CliniClowns

Trek je loopschoenen aan en ga op 4 september 2021 mee naar de top voor CliniClowns. De Alpentocht is net zo uitdagend als een marathon, maar dan wel met een prachtig uitzicht over de Franse Alpen. De route telt maar liefst 22 haarspeldbochten voordat je aankomt op 2.300 meter hoogte. 

Daag jezelf of elkaar uit en doe mee! Uiteraard kun je als deelnemer ook wandelend of fietsend naar de top. Hierbij kun je tussen twee verschillende afstanden kiezen: 17 km of 37 km. Kies de uitdaging die het beste bij jou past. Hoe je ook naar de top gaat, je levert in ieder geval een topprestatie. 

Bekijk de promofilm om alvast in de stemming te komen:

Alles goed geregeld

Martijn is eerder marathons gelopen en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen kwam hij de Alpentocht tegen. In 2019 liep hij 17km hard voor het goede doel nar de top van de Col du Galibier. In 2021 is hij van plan om de top in Val Thorens te beklimmen.

‘’Wat mij ook aanspreekt over de Alpentocht is de organisatie. Iedereen is ontzettend vriendelijk. Alles is goed geregeld; het eten, de hotels en de feestavonden.’’  – deelnemer Martijn

Lees hier het hele verhaal van Martijn.

hardlopers in de bergen
foto credit: CliniClowns

Garantie

Gaat de Alpentocht in 2021 niet door vanwege COVID-19? Dan wordt jouw deelname én sponsorgeld verplaatst naar de volgende editie. En mocht je dit niet willen dan kun je voor 1 juni schriftelijk annuleren en krijg je je inschrijfgeld (excl. kosten kleding) van ons terug. Zo loop jij geen enkel risico!

Enthousiast geworden over de Alpentocht? Schrijf je in!

Op 4 september 2021 klinkt het startschot voor de Alpentocht in Val Thorens. Lees alles over je deelname en het programma in de informatiebrochure en bekijk bovenstaande promo om alvast in de stemming te komen.

Er is maar een beperkt aantal startbewijzen te vergeven, dus mis het niet en schrijf je snel in op www.alpentocht.nl of mail/ bel voor meer informatie naar 06-57935176/ info@alpentocht.nl  

finishfoto alpentocht van cliniclowns
foto credit: CliniClowns

Hardlopen voor het goede doel

heb jij al een hardgelopen voor een goed doel als de CliniClowns of RunFroKika? Laat een comment achter met jouw ervaringen. Waar heb je gelopen en hoeveel geld heb je opgehaald?


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
loopreizen logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie