Holland Runner

UPDATE: Holland Runner gaat vanaf eind december 2016 verder als TUI Sports. Onze actuele info-pagina over deze reisorganisatie vindt u op marathonreizen.net/tui-sports of bezoek gelijk TUI Sports. Onderstaande informatie is niet langer actueel.

Holland Runner is een reisorganisatie die marathonreizen naar een beperkt aantal marathons aanbiedt. Hieronder wél maar liefst 4 van de Big Six marathons: Tokyo, Berlijn, New York en Chicago. De relatief nieuwe KLM Curaçao Marathon completeert het rijtje bestemmingen. Als je via dit reisbureau boekt ben je verzekerd van een startbewijs. Ook de overnachtingen zijn geregeld.

holland runner website
Tijdens je reis heb je de mogelijkheid om een deel van de tijd naar eigen inzicht in te vullen. Bijvoorbeeld om de toeristische attracties te bezoeken. Het team van reisbegeleiders, trainers en fysiotherapeuten bestaat uit ervaren lopers met veel ervaring en affiniteit met hardlopen. Het reisbureau is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden, ANVR en het calamiteitenfonds. Op de website vind je meer info voor als je je bijvoorbeeld wilt verzekeren in het kader van blessures. Zo is er een Annuleringsverzekering inclusief Blessuredekking.

Bedrijfsinformatie

Holland Runner
Postbus 59, 5324 ZH Ammerzoden
BTW: NL 8022.46.266 B01
Tel: +31 (0)73 59 992 66
www.hollandrunner.nl (nu TUI Sports)
info@hollandrunner.nl

Marathon Reizen

 • New York
 • Berlijn
 • Londen
 • Tokyo
 • Curacao

Wat valt er verder nog over Holland Runner te vertellen

Deze reisorganisatie maakt sinds 2014 deel uit van TUI (voorheen Kras). HollandRunner zelf was al sinds 1996 actief als marathonspecialist. TUI reageerde met de overname op de ‘groeiende populariteit van hardlopen in het algemeen en marathonreizen in het bijzonder’.

Als je op de hoogte wil blijven van aanbiedingen of boekingsdata van nieuwe reizen kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief; bezoek hiervoor, of voor meer info, de website.

Ervaringen met Holland Runner

Als jij mee bent geweest met een van de reizen van HollandRunner zijn we erg benieuwd naar je ervaringen. Wat was er goed geregeld en wat kon er beter? Aan welke wedstrijd heb je deelgenomen? Hoe was het hotel en de groepssamenstelling? Zou je deze reisorganisatie aanraden aan andere hardlopers? We lezen je ervaring graag terug! Ook een uitgebreid reisverslag is welkom; neem dan even contact met marathonreizen.net op.


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

2 gedachten over “Holland Runner”

 1. Ik ben een aantal keren mee geweest met Hollandrunner oa. naar New York, Berlijn en naar Honolulu marathon.
  Hollandrunner was kleinschalig en Aad en Loes van Straalen gingen door het vuur, als je niet te vreden was en probeerde je het naar het zin te maken.
  er gingen altijd trainers en fysio mee, als begeleiding.
  in 2001, het jaar van de aanslagen in New York gingen ze bijna failliet, omdat er toen veel deelnemers annuleren. Wij zijn toen wel gewoon naar de marathon gegaan. En het was toen de best veiligste marathon ooit.
  Wij gingen graag met Hollandrrunner mee, omdat alles altijd goed geregeld was. Aad en Loes zijn een soort van vrienden geworden.
  Mijn laatste marathon was in 2013 en nu vind ik het welletjes na 38 marathons in binnen en buitenl,and.

  Beantwoorden
 2. 2006 en 2008 met Hollandrunner NY marathon beleefd over was de organisatie aanwezig en herkenbaar maar vooral bereikbaar kijk er nog steeds net veel plezier op terug Goud deze organisatie toen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie