BCD Travel

BCD Travel, een bedrijf gevestigd in België, verzorgt reizen naar diverse grote marathons. Maar let op: voor vrijwel alle marathonbestemmingen geldt dat alleen lopers die woonachtig zijn in Belgie een reis kunnen boeken. De Belgische nationaliteit is niet verplicht, maar je dient dus wel in België te wonen. Woon je in Nederland, dan kun je een vergelijkbaar aanbod vinden bij TUI Sports Marathonreizen.

BCD Travel Belgie

Bedrijfsinformatie

BCD Travel Belgium NV
Posthoflei 3
2600 Antwerp (Berchem)
Telefoonnummer: +32 3 200 50 11
www.bcdtravel.com
E-mail Adres: marathons@bcdme.com
Facebook: facebook.com/bcdmarathons
Twitter: @bcdtravel

Marathon Reizen

  • TCS New York City Marathon
  • Tokyo Marathon
  • Londen Marathon
  • Berlijn Marathon
  • Chicago Marathon
  • Valencia Marathon
  • Let op: Op Valencia na alleen voor inwoners van België

Wat valt er verder nog over BCD Travel te vertellen

BCD Travel is een erkend reisbureau met meer dan dertig jaar ervaring. Hierdoor hebben ze het vertrouwen van vele internationale marathonorganisaties.

Men vertrekt uit Brussel. Voor de Londen Marathon betekent vervoer per eurostar Brussel – Londen – Brussel (in 2e klasse). Voor de marathon van Berlijn dien je zelf het vervoer te regelen. Bij die van Chicago is de vlucht geregeld (Vluchten met KLM (Brussel – Amsterdam – Chicago), in economy class). Naar New York wordt rechtstreeks vanuit Brussel gevlogen.

Ervaringen met BCD Travel Marathon Reizen

Ben jij een Belg en al eens mee geweest met één van de loopreizen van deze reisorganisatie? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaring. Informeer andere lezers van marathonreizen.net door een korte review over BCD Travel achter te laten in de comments. Wat was er dik in orde en wat zijn eventuele verbeterpunten? Aan welke van de Big 6 marathonreizen heb je deelgenomen?

1 gedachte over “BCD Travel”

  1. Zeer tevreden van BCD marathonreizen, zelf bij BCD 16 x reisleider geweest voor New-York marathon, ook Parijs en Londen, door zware val op looptraining, hersenbloeding vanaf 2010 gestopt bij Sporta, mijn loopclub, Stadsloop Gent, enz… doe enkel nog een lopers info voor duizenden lopers, loopclubs en recreatieve lopers met lopersinfo@telenet.be. Steeds prima medewerking met Marie-Roos, ook met andere Tui leden o.a. Thierry en Silon.

    Beantwoorden

Plaats een reactie