Runtours

De reisorganisatie Runtours organiseert hardloopreizen naar enkele grote Europese 42 kilometer-wedstrijden. Rome, Lissabon, Barcelona, Athene en Valencia zijn allemaal via Runtours te boeken. Bezoek RunTours.nl

Update: het is de vraag of RunTours nog actief is. Op de site staan alleen reizen uit 2020, en op mijn mails wordt vooralsnog niet gereageerd.

runtours logo

De hardlooppakketten, die worden samengesteld in samenwerking met gerenommeerde reisorganisaties, bieden naast de marathonafstanden soms ook andere loopafstanden.

Runtours Website

runtours website

Bedrijfsinformatie

Run Tours
Ter info: Onderdeel van VakantieXperts vd Werf
Telefoonnummer: 06-39345064
www.runtours.nl
info@runtours.nl
Facebook

Marathon Reizen

  • Valencia
  • Madrid (ook halve marathon)
  • Athene
  • Lissabon (ook halve marathon)
  • Barcelona
  • Rome
  • Speciale Marathonreizen op aanvraag
tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Wat valt er verder nog over RunTours te vertellen

Voor een eenpersoonskamer geldt meestal een toeslag. Tijdens je loopreis is er ook tijd voor andere activiteiten. Zo ga je in Valencia, Athene en Lissabon bijvoorbeeld een fietstour doen. Je hebt altijd 1 hele dag de tijd om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. Bezoek Runtours.nl

Persoonlijke en professionele begeleiding ter plaatse is ingegrepen in de reissom, mits de groep groot genoeg is. Informeer hier voorafgaande aan je hardlooploopreis naar. De arrangementen zijn inclusief transfer van het hotel naar het vliegveld. Bij de reizen die wij bekeken hebben leek ook het ontbijt inbegrepen te zijn.

Naast de vaste pakketten kan iedere hardloopreis ook op maat worden aangeboden. Wil je een marathon lopen buiten het huidige aanbod van runtours.nl? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Ervaringen met Run Tours

Zijn er onder onze lezers runners met ervaringen met Runtours? We horen graag hoe je loopreis met dit reisbureau is verlopen. Hoe was het hotel/verblijf? Was de reisbegeleiding in orde? Probeer in je review positieve en eventueel negatieve punten aan te geven. Ook een reisverslag is uiteraard welkom; neem dan even contact met ons op via de contactpagina.


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie