MarathonWorld

Marathonworld is een platform voor nieuwe- en ervaren marathonliefhebbers. Sinds 1986 zijn ze gespecialiseerd in het samenstellen van marathonreizen over de gehele wereld. Daarnaast kunnen ze met trots zeggen dat ze al 30 jaar een vaste touroperator zijn van de New York City Marathon, maar ook voor andere marathonreizen kan je bij hen terecht.

marathonworld

Bedrijfsinformatie

MarathonWorld
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
Telefoonnummer: (0413) 337 776
www.marathonworld.nl
info@marathonworld.nl
Facebook: facebook.com/marathonworldnl

Marathon Reizen

  • Marathon van Berlijn
  • Marathon van Moskou
  • Marathon van Valencia
  • Marathon van Chicago
  • Marathon van Spitsbergen
  • Check de website voor eventuele nieuwe bestemmingen

Wat valt er verder nog over MarathonWorld te vertellen

Marathonworld bestaat uit een deskundig team van reisspecialisten die bekend zijn met het lopen van marathons. Tevens stellen ze de reizen met de grootste zorg samen door samen te werken met betrouwbare luchtvaartmaatschappijen en hoteliers en zijn ze aangesloten bij SGR, ANVR en het calamiteitenfonds.

Ook werken ze samen met bekende partners in de marathonwereld. Ze zullen jou gezamenlijk begeleiden om jouw doel te behalen: de finish van de marathon! Tot voor kort ging dit bedrijf door het leven als Krooder Sports, maar met de naamsverandering richten ze zich nu nog meer op de hardloper.

Op hun website schrijven ze blogs om jou de leuke weetjes binnen de Marathonwereld te vertellen en jou kennis te laten maken met verschillende hardlopers die graag zijn of haar verhaal met jou willen delen.

Ervaringen met MarathonWorld

Ben jij mee geweest met een van de pakketreizen van MarathonWorld.nl? We horen je ervaringen graag. Laat gelijk even weten in welke stad je gerend hebt. Zou je deze reisorganisatie aan andere hardlopers aanraden?


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie