Loopreizen.nl

Loopreizen.nl heef waarschijnlijk het grootste en meest gevarieerde aanbod van marathonreis-bestemmingen. Heb je een bijzondere locatie op het oog voor je hardloopreis? Goede kans dat Loopreizen deze run aanbiedt. Een greep uit het marathon-aanbod: Valencia, Athene, Berlijn, The Great Wall, Barcelona en Boston. Bekijk het aanbod op loopreizen.nl

Inmiddels is Loopreizen.nl marktleider en zijn ze trots op het feit dat ze alweer 17 jaar Marathon- & Loopreizen kunnen aanbieden. Sinds kort zijn ze exclusief aanbieder van een reis naar het Disneyland® Paris Magic Run Weekend. Dit is een Run voor het hele gezin: Kidsruns / 5k en 10K en natuurlijk de halve marathon door Disneyland Parijs.

loopreizen.nl website

Bedrijfsinformatie

Loopreizen.nl
Villa California Building
Escudostraat 2
2991 XV Barendrecht Rotterdam
www.loopreizen.nl
info@loopreizen.nl
Telefoonnummer: 010-4971180
Facebook
Instagram

Marathon Reizen

  • Hele Marathons: o.a. Barcelona, Sydney, Milaan,
  • Parijs, Rome, Boston, Praag, Berlijn
  • Dubai, Marrakech, Sevilla en Edinburgh
  • Halve Marathons: o.a. Lissabon, Budapest,
  • Brussel, Wenen, Disney World, Madrid
  • München, Mallorca, Reykjavik en Agadir
  • Ultra Marathons: Antarctica, Swiss Alpine
  • Enkele afwijkende afstanden en andere bestemmingen

Wat valt er verder nog over Loopreizen.nl te vertellen

Deze site voor hardloperijen heeft zelf een eigen app ontwikkeld. Ze app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android. In de app tref je looptips, informatie over marathons, aanbiedingen, een marathon kalender (net zoals wij hebben, zie boven) en vele andere handige zaken.
Deze organisatie, die overigens onderdeel is van Rho-delta Travel/TouchTravel, heeft erg goede klantervaringen zien we bij de FeedBackCompany.

Een startbewijs zónder overnachtingen boeken is helaas niet mogelijk. Loopreizen.nl biedt alleen pakketreizen aan. Vind je het aantal overnachtingen te kort, bijvoorbeeld omdat je meer van de stad wilt zien, kun je wel langer blijven / overnachtingen bij boeken. Let op: de ‘vanaf’ prijzen op de website zijn exclusief startbewijs. De kosten van het startnummer zie je verderop in het bestelproces. Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld een langer verblijft? Dan kun je gewoon bellen. Er valt veel te regelen en naar wens aan te passen.

Heb je een halve of hele marathon op het oog die niet tot het huidige aanbod van hardloopreizen behoort? Neem dan ook even contact met loopreizen.nl op; wellicht kunnen ze toch wat voor je betekenen.

Ervaringen met Loopreizen.nl

Ben jij meegewerkt met een van de hardloopreizen van deze reisorganisatie? Uiteraard lezen we graag jouw ervaring terug op marathonreizen.net. Is loopreizen.nl wat jouw betreft een aanrader? Geef ook aan naar welke bestemming je bent geweest en welke afstand je hebt gelopen.

Ook reisverslagen van hardlooptrips met deze of een ander reisbureau zijn zeer welkom. Neem daarvoor even contact met ons op. Wellicht kunnen we je reisverhaal een plekje geven op de site.


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
loopreizen logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie