Krooder Sports

Belangrijke Update: Krooder Sports gaat voortaan verder als MarathonWorld. Lees er meer over op marathonreizen.net/marathonworld. Onderstaande informatie is niet langer actueel.

Krooder Sports is misschien een wat minder bekende organisator van marathonreizen, maar het aanbod is er niet minder om. Integendeel. Van de 6 Majors zit alleen de New York Marathon in het reisaanbod, maar er zijn tal van andere interessante loopreizen die bij geen van alle andere reisorganisaties te boeken zijn. Voorbeelden hiervan zijn de marathons van Rio de Janeiro, Phuket, Borneo en Nairobi

Opvallend is het grote aantal Canadese marathons dat je bij Krooder Sports kunt boeken. Wellicht heeft het bedrijf Canadese roots?

krooder sports website

Bedrijfsinformatie

Krooder Sports
Pastoor Spieringsstraat 31
5401 GT Uden
Telefoonnummer: (0413) 337 776
www.kroodersports.nl
sport@krooder.nl
Facebook

Marathon Reizen

  • TCS New York City Marathon
  • Europa: o.a. Praag, Zurich, Madrid, Belfast
  • Boekarest, Riga, Goteborg, Heslinki, Dublin
  • Canada: Vancouver, Edmonton, Toronto, Ottawa
  • Quebec en Calgary
  • Rest van de wereld: o.a. Rio de Janeiro, Phuket
  • Borneo, Nairobi, Jakarta, Lima en Portland

Wat valt er verder nog over Krooder Sports te vertellen

Over de reis naar de New York Marathon is vrij veel informatie op de site te vinden, maar voor de overige (halve) marathons is dit helaas niet het geval. Het is bijvoorbeeld onduidelijk of het hier omg groepsreizen gaat, of om individuele loopreizen.

Heb je interesse om aan een van deze hardloopwedstrijden mee te doen kun je ze het beste even mailen. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten op de site. Je wordt dan vanzelf teruggebeld.

Naast marathon pakketreizen organiseert dit reisbureau ook wandelvakanties, golfreizen en fietsvakanties.

Ervaringen met Krooder Sports

Ben jij meegewerkt met een van de pakketreizen van Krooder Sports? We horen je ervaringen graag. Laat gelijk even weten in welke stad je gerend hebt. Zou je deze reisorganisatie aan andere hardlopers aanraden?


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie