Run for KiKa Marathon zoekt de prachtige Veluwe op

Een halve of hele marathon lopen door één van de mooiste en meest veelzijdige natuurgebieden van Nederland? Het kan! Run for KiKa Marathon gaat back-to-nature met Run for KiKa Marathon Veluwe op 2 oktober 2021. Dichterbij dan ooit krijgen KiKa-lopers de kans om een (halve) marathon te rennen voor Stichting Kinderen Kankervrij. 

Met deze marathon beleef je Nederland op z’n mooist!

Deze marathon heeft alles! De start en finish vinden plaats in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem en vanuit daar loop je door de prachtige Gelderse omgeving nabij Arnhem. Tijdens de (halve) marathon word je verrast met alles wat de Veluwe biedt: glooiende landschappen, prachtige zandpaden, verharde bospaden en hier en daar een heuvelachtig parcours. Ga de uitdaging aan en ren op 2 oktober een (halve) marathon voor kinderen met kanker. 

run for kika veluwe

Met deze marathon beleef je Nederland op z’n mooist! Daarnaast ontvang je een prachtig Run for KiKa Marathon kledingpakket om zo topfit aan de start te verschijnen. Samen rennen we voor alle kinderen met kanker.

Natuurlijk steunen we je met tips, clinics en bijeenkomsten. Schrijf je wel snel in des te meer tijd heb je om sponsors te werven en lekker te trainen. 

Meer informatie en inschrijven kan via www.runforkikamarathon.nl.

Als je meer wilt weten over Run for KiKa Marathon, en aan welke evenementen je kunt deelnemen, lees dan ook deze pagina.

hardlopers op de veluwe


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie