Ren op een wereldwonder: de Grand Canyon

Wil je een grandioze ervaring beleven en op een wereldwonder lopen? Meld je dan hier (update: de site rendegrandcanyon.nl is uit de lucht) aan voor deze unieke 7-daagse reis met als klap op de vuurpijl de Grand Canyon halve marathon.

Dit is dé halve marathon die je als loper van je bucketlist wilt afstrepen en dat kun je dit jaar nog doen! Verderop de pagina gaan we dieper in op wat jij kunt verwachten.

Loop jij straks op een wereldwonder? Vraag gerust meer informatie aan.

Wat is er inbegrepen in de 7-daagse reis naar de Grand Canyon Halve Marathon?

De 7-daagse reis is geheel verzorgd en bevat vele hoogtepunten. Een letterlijk hoogtepunt is een helikoptervlucht van Las Vegas naar de Grand Canyon. Eenmaal aangekomen bij de Grand Canyon kun je over de Skywalk lopen en het adembenemende uitzicht aanschouwen.

Andere buitengewone belevingen die deze week plaatsvinden, zijn: Kajakken door de Colorado River, dineren op hoogte bij ‘’Top of the Word’’ en de Grand Canyon Tour.

Tevens zijn de mooie hotels (inclusief ontbijt), waaronder het Bellagio Hotel, het transport en jouw startnummer ook inbegrepen bij de reis en hoef je je daar verder niet druk om te maken. Kijk op website voor het gehele pakket dat inbegrepen bij de reis zit: rendegrandcanyon.nl.

banner grand canyon run

Wat kun je verwachten?

Als deelnemer van de Dutch Grand Canyon run kun je een week vol hoogtepunten en unieke ervaringen verwachten. Uiteraard staan de medewerkers van de organisatie klaar om voor, – tijdens – en na de reis al jouw vragen te beantwoorden. De reisleiding regelt alles van A tot Z op locatie en ontneemt graag de zorgen. 

De reis van 2022 is van 31 oktober t/m 6 november. Wil je liever eerder heen vliegen of zelfs langer blijven? Geen probleem! Overleg de mogelijkheden vooraf met de organisatie. Je kunt altijd telefonisch contact opnemen of mailen voor meer informatie. Update: de 2022 editie is uitverkocht, maar je kunt al een (voor)inschrijving doen voor het volgende jaar!

Voor de gehele reis ben je verzekerd bij Europeesche Verzekeringen. De reis- en annuleringsvoorwaarden kun je vinden op de website: www.rendegrandcanyon.nl.

Ren de Grand Canyon

Ren de Grand Canyon bevindt zich op één van de zeven wereldwonderen en is dé hardloopwedstrijd van 2022. Je rent in de wildernis van het Kaibab National Forest, naastgelegen de spectaculaire Grand Canyon South Rim. 

De route, gelegen naast het Grand Canyon National Park, is uitdagend en de mogelijkheid bestaat op waarnemingen van dieren in het wild. Uiteraard is er tijdens de loop watervoorziening aanwezig en zijn er heerlijke snacks en drankjes na de wedstrijd.

Bij de finish ontvang je een unieke Grand Canyon medaille ter herinnering aan deze bijzondere deelname.

Benieuwd naar wat er nog meer bij de Grand Canyon halve marathon zit inbegrepen? Klik dan hier.(offline)

Contact met Dutch Grand Canyon Run

Website: www.rendegrandcanyon.nl
E-mail adres: info@rendegrandcanyon.nl
Telefoonnummer: 072- 201 30 47


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie