Marathon van Berlijn 2021 is nu te boeken

De marathonreis naar de Marathon van Berlijn 2021 is nu te boeken via TUI Sports! Gegarandeerd startnummer en keuze uit diverse hotels in het centrum van Berlijn.

Het jaar 2020 was een totale ramp, niet in de laatste plaats voor marathonlopers. Vrijwel alle grote marathons gingen niet door. Een aantal vond wél doorgang, maar dan alleen voor de topatleten.

Marathon van Berlijn 2021

Gelukkig is er goede hoop dat er in het najaar van 2021 weer grote hardloopevenementen kunnen worden gehouden. Een klassieker is natuurlijk de Marathon van Berlijn, die op zondag 26 september 2021 zal worden gehouden.

Logo Marathon van Berlijn 2021

Naar verwachting zal er een extra grote run op startbewijzen voor de grote marathons zijn, omdat veel marathonlopers zich een jaar hebben moeten inhouden.

Daarbij is De Berlijn Marathon als 1 van de 6 Major Marathons altijd populair, en kun je alleen via loting een startbewijs bemachtigen. Een aantal reisorganisaties waaronder TUI heeft een beperkt aantal gegarandeerde startbewijzen.

Als je via hen boekt overnacht je in het 3-sterren hotel Ibis Berlin Kurfürstendamm, het 4-sterren hotel Select Hotel Gendarmenmarkt of het 4-sterren hotel NH Mitte Berlijn. De marathonreis met het hotel InterCityHotel Berlin Hauptbahnhof is al uitverkocht.

TUI Berlijn 728

Geld-terug-garantie

Op het moment van schrijven hanteert TUI Sports vanwege Covid soepele voorwaarden wanneer je een reis boekt. Zo is er geld-terug-garantie en/of een flexibele omruilgarantie, zo lezen we momenteel op de site. Let er bij het boeken van je 2021 marathonreis naar Berlijn even goed op of deze voorwaarden nog geldig zijn. Je vindt de reisvoorwaarden op hun website.

Ik liep de marathon van Berlijn enkele jaren geleden; op deze pagina kun je daar meer over lezen. Een overzicht van reisorganisaties die een pakketreis met startnummer naar Berlijn aanbieden vind je hier.

Halve Marathon van Berlijn 2021

De Halve Marathon van Berlijn van 2020 is verplaatst naar de zomer 2021, en wordt gelopen op 22 augustus. Ook deze reis is, in combinatie met een startnummer, te boeken bij TUI Hardlopen.

fruhstuck lauf Berlin
Startgebied van de Frühstuck Lauf, de ochsend voorafgaande aan de Marathon van Berlijn

De officiële website van de Berlijn Marathon is bmw-berlin-marathon.com. Die van de Halve marathon is generali-berliner-halbmarathon.de.


Reisorganisaties voor (Halve) Marathon Reizen:

tui sports logo
run2forty2 logo
marathons international logo
marathonworld logo klein

Plaats een reactie