Marathon-Reisorganisatie Loopreizen.nl introduceert eigen radiostation

Reisorganisatie Loopreizen.nl heeft het afgelopen rampjaar nuttig besteed, en is haar eigen radiostation begonnen. Via de website loopreizenradio.nl luister je elke dag naar populaire muziek, maar ook naar interviews met experts binnen de sport- en hardloopwereld.

Het radiostation voor runners is geheel reclamevrij. Zelf kun je ook een inbreng hebben, door verzoekplaten te mailen, of jouw hardloopervaringen of voedingstips te delen. Elke vrijdag maakt de leukste (hardloop)tip kans op een mooie incentive namens Loopreizen Radio.

Programmering Loopreizen Radio

De programmering vind je op de website, net als het gastenboek, waar jij kunt aangeven wat je van Loopreizen Radio vindt. Het radiostation is bedacht door een van de leidinggevenden binnen Loopreizen, die zijn ‘oude wereld’ en hedendaagse passie samen wilde brengen in dit project.

Via de Playback-pagina kun je gesprekken met (sportieve) studiogasten op elk moment terugluisteren. Atleten die al hebben aangeschoven zijn onder andere Bruggenloop-winnares Pauline van Donkelaar, langeafstandsloper Patrick Kwist en Nixon Fernandes, eveneens winnaar van de DSW Bruggenloop 2019.

Loopreizen App

Loopreizen heeft ook en eigen app, waar je informatie over hun marathonreizen kunt vinden, maar waar je als ik de site goed begrijp ook hun sportmix kunt beluisteren. Je vindt de Loopreizen app in de App Store en Google Play Store.

Loopreizen Radio: Fit and Healthy Lifestyle. Vanuit ons radiostation voorzien onze DJ’s jou 24/7 van alleen de juiste muziek en geen commercials. – Loopreizen Radio

In 2020 werden de (internationale) marathons, zoals eigenlijk alle evenementen, geteisterd door Covid-19. Vooralsnog lijken er geen hardloop-reisorganisaties om te zijn gevallen. Laten we hopen dat dat zo blijft, en dat er in 2021 (zal het najaar worden vrees ik) weer diverse reizen naar mooie internationale halve en hele marathons georganiseerd kunnen worden.

Ga jij luisteren naar Loopreizen Radio? Of, als je er al naar hebt geluisterd: wat is je oordeel over dit nieuwe initiatief?

1 gedachte over “Marathon-Reisorganisatie Loopreizen.nl introduceert eigen radiostation”

Plaats een reactie